YUKARI
  • Çok Satanlar
  • Aynı Gün Kargo
  • Awox Elektrikli Cezve Caffeen Kırmızı
  • Marka: Awox
  • Stok Kodu: 2166
  • 345
  • 310
STOKTA VAR
Peşin Fiyatına 3 Taksit
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver
Kargoya Teslim Süresi1Gündür

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Awox Caffeen Türk Kahve Makinesi

 

Güzel bir sohbet eşliğinde ya da tek başına bol köpüklü bir Türk kahvesi içmek, yorgunluğa ilaç gibi gelen eşsiz anlardan biridir. Şık bir tasarıma ve enerjik bir renge sahip olan Awox Caffeen Türk Kahve Makinesi, kahvenin tam kıvamında ve bol telveli olmasını ve kahvelerinizi benzersiz lezzette içmenizi sağlar.

Mutfağınızın şıklığını tamamlayan Awox Caffeen Türk Kahve Makinesi, estetik bir görünüme ve kullanışlı özelliklere sahip bir tasarım arayışında olan kullanıcılar için üretilmiştir. Her zevke hitap eden ve çok az yer kaplayan ürünün, çabuk pişirme özelliği sayesinde misafirlerinize hızlı bir şekilde Türk kahvesi servisi yapabilirsiniz.

 

Neden Awox Caffeen Türk Kahve Makinesini Tercih Etmelisiniz?

  • Paslanmaz gizli çelik rezistans özelliği ile yüksek ısıya dayanıklı olup uzun ömürlü bir kullanım sunar.
  • 5 fincan kapasiteye sahip olması, misafirlere tek seferde daha fazla kahve yapabilme imkânı tanır. 
  • Çift taraflı dökme ağzı ve el yakmayan tutma sapı ile ergonomik bir kullanım sağlar ve kahveyi fincanlara taşırmadan dökmeyi kolaylaştırır.
  • Uyarı sisteminin bir parçası olan ışıklı açma/kapama tuşuyla güvenli bir kullanım vadeder.
  • Zarif rengiyle her tarza ve her mutfağa uyum sağlar. 
  • 24 aylık garanti süresiyle meydana gelebilecek arızalara karşı teknik destek sunar ve bakım güvencesi verir.

 

Teknik Özellikler

• Güç (W): 1000 W

• Renk: Kırmızı

• Fincan Kapasitesi: 5

• Sesli İkaz: Yok

• Su Alma Kapasitesi: 300 ml

• Otomatik Kapanma: Yok

• Açma/Kapama Düğmesi

• Paslanmaz Gizli Çelik Rezistans

• Renk : Kırmızı

• Taşma Emniyeti : Yok

 

 

Pratik Kullanımlı Awox Caffeen Türk Kahve Makinesi

Awox Caffeen Türk Kahve makinesi, pratikliği ve işlevselliğiyle hem hızlı hem de lezzetli bir şekilde kahve hazırlamanızı sağlar. Awox Caffeen Türk kahve makinesi - kırmızı rengi ile dikkatleri üzerine çeker. Kırmızı rengi ve şık tasarımıyla mutfak dekorasyonunuza hava katar. Yer kaplamaz boyutu sayesinde ürünü, mutfağınızda dilediğiniz alana koyabilirsiniz. 5 fincan kapasitesi, kalabalık aileler için bile yeterlidir. Bol köpüklü ideal kıvamlı kahveler yapmak isteyenler, Awox Caffeen Türk kahve makinesini tercih edebilir. Üründe paslanmaz gizli çelik rezistans bulunur. Bu cihaz, yüksek ısıya dayanıklıdır; böylece uzun bir kullanım ömrü sunar. Çift taraflı dökme ağzı sayesinde dilediğiniz taraftan kahvenizi fincanlara dökebilirsiniz. Bu özelliği, kullanım sırasında damlama gibi sorunları da ortadan kaldırır. Elinizin yanmaması için üründe tutma sapı bulunur. Bu sayede konforlu ve güvenli bir kullanım sunar. Işıklı açma kapama tuşu, uyarı sisteminin bir parçasıdır ve makineyi açık bırakmanızı önler.

 

Türk Kahve Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilir?

Makinenin fincan kapasitesine, üretildiği materyale, güvenlik önlemleri olup olmadığına dikkat edebilirsiniz. Rengi ve tasarımı da dikkat edeceğiniz diğer noktalar arasında yer alır.

Türk Kahvesi Makinesinde Süt Isıtılır mı?

Türk kahvesi makinesinde süt ısıtılması tavsiye edilmez. Kahve yapmak için özel olarak üretilen bu makinelerde süt ısıtıldığı takdirde makinenin dibinde yapışma yapabilir.

Awox Türk Kahvesi Makinesinde Köpük Oluşur mu?

Awox Caffeen Türk kahvesi makinesi, hazırladığınız kahvenin ideal kıvamda olmasını sağlar. Bu ürünle bol köpüklü Türk kahveleri hazırlayabilir ve sevdiğiniz içeceğin keyfini çıkarabilirsiniz.

 

 

Kurumsal Fatura
Kurumsal Faturaya Uygun. İncele

ÜRÜN KAMPANYALARI

  • 250 TL ve Üzeri Kargo Bedava (Satıcı Karşılar)
  • Kurumsal Satış
  • X
Bu satıcıya ait ürünler kurumsal faturalı alışverişe uygundur. Satıcının ürünlerini sepetinize ekledikten sonra kayıtlı kurumsal fatura adresinizi seçerek / yeni kurumsal fatura adresi oluşturarak alışveriş yapabilirsiniz. Sepetinizde kurumsal faturayla alışverişe uygun olmayan ürünler olması durumunda bireysel fatura ile alışverişinize devam edebilirsiniz

Yaşam Alanlarınızın Arama Motoru
Artık yaşam alanlarınızla ilgili aradığınız her şeyi bulabileceğiniz, muhteşem dekorasyon önerilerinde bulunan Trendruum.com’unuz var. Kullanıcılarına kolay ve güvenilir bir alışveriş imkânı sunan Trendruum, sektörünün ve kategorisinin lideri olan üreticileri ve tedarikçileri sizler için bir araya getiriyor. En kaliteli, sağlığa zararsız ürünleri en uygun fiyatlara sizlere sunabilmek için sıkı bir şekilde çalışan Trendruum, bu sayede en çok tercih edilen pazaryerlerinden biri olmayı başarabilmiştir. Hızlı teslimata olanak sağlayan depo hizmetleri, kullanıcıları ile empati kurarak sergilenen güler yüzlü hizmet anlayışı ile yaşam alanlarınızla ilgili tüm ihtiyaçlarınıza ücretsiz teslimat avantajımız ile cevap veriyoruz.


Modüler Mobilyanın Kullanışlılığı
Evinizde, ofisinizde ihtiyaç duyduğunuz her yerde Trendruum’un Modüler Mobilya modelleri var. Tredruum’un geniş ürün yelpazesi, alternatif renkleri ve sağlığa duyarlı ham madde kullanımı ile yaşam alanlarınıza hem ekonomik hem estetik hem de şık dokunuşlar yapabilirsiniz. Sıradan tasarımlardan uzak, kullanışlı mobilyalar üretmek için çalışan ekiplerimiz, nispeten dar alanları sizler için daha kullanışlı hale getirmektedir. Bu sayede size özel Minimalist Mobilya dekorasyonlarına imza atabilirsiniz.


Oturma Odanı Stiline Göre Dizayn Et
Birbirinden ünlü markaları bir araya getiren Trendruum.com’da oturma odanız için gerekli bütün detayları ve mobilyaları zevkinize ve ihtiyacınıza göre keyifle bulabilirsiniz. Göz alıcı, sıra dışı çizgilerin bulunduğu koltuk ve köşe takımlarını renk alternatifleri ile sizlere sunuyoruz. Kategori altında stilinize en uygun TV Ünitesi, Modern Orta Sehpa ve kullanışlı zigon sehpa modellerini seçerken ayrıca sizlere dinlenme imkânı sağlayan kişisel koltukların bulunduğu Berjer kategorisine de göz atabilirsiniz.


Konforun Kalite ile Buluştuğu Yer
Günün yorgunluğunun sona ereceği noktada Trendruum.com var. Konfor anlayışı, kesintisiz ve kaliteli uyku deneyiminde sektöre yön veren markaların ürünlerini listeleyen Trendruum, sağlıklı uykuyu sizlerle buluşturuyor. Uyku ürünleri arasında trend olan baza ve başlık modellerini alternatif renkler ile bir araya getirerek işlevselliğe şıklık katıyoruz. Bütçe dostu fiyatlar ve sıra dışı çizgiler taşıyan Yatak Odası Mobilyaları, Yatak Odası Takımları, şifonyerler ve karyolalar kategorilerimizde beğeninize sunuluyor.


Mutfak ve Banyoda Dağınık Görünüme Son
Ortak bir kullanım alanı olarak dağınık görüntülere en çok maruz kaldığımız yerler olan mutfaklar ve banyolar için çözümü Trendruum’da mutfak-banyo kategorisinde buluyorsunuz. Dar alanların hareket özgürlüğünüzü kısıtladığı noktalarda kolayca kullanabileceğiniz mutfak ve Banyo Dolapları, kullanışlı organizerler ve şık raflar en önemli yardımcılarınız olmaya hazır.

Cazip fırsatları kaçırmayın, abone olun!

Güncel kampanyalardan ilk siz haberdar olmak isterseniz hemen abone olun, Trendruum ayrıcalığı ile fırsatları kaçırmayın.