YUKARI
  • Fırsat Ürün
  • Peşin Fiyatına 3 Taksit
  • Aynı Gün Kargo
  • Trend Ürün
  • Sinbo SCO 5056 Air Fryer 4.5 Lt
  • Marka: Sinbo
  • Stok Kodu: SCO-5056
  • 2.575,00
  • 2.320,00
IN STOCK
Peşin Fiyatına 3 Taksit
  • Add to your favorites list
  • My Wishlists
  • E-mail me when on sale
Kargoya Teslim Süresi1Gündür

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Sinbo SCO-5056 Airfryer 4,5 L Fritöz

Kaliteli tasarım detaylarına sahip bir modeldir. Bu cihaz, normalden daha az yağ kullanarak sağlıklı pişirme sağlar. 4.5 litrelik bir kapasiteye sahip olan Sinbo SCO-5056, birçok yiyeceği aynı anda hazırlayabilme imkanı sunar. Airfryer, yemekleri hava sirkülasyonu ve yüksek ısı kullanarak çıtır çıtır yapar, böylece lezzetli sonuçlar elde edebilirsiniz. Sinbo SCO-5056 airfryer 4.5 L fritöz yorumları incelendiğinde ilk olarak ürünün estetik bir duruşa sahip olduğu görülür. Tipik bir hava fritözü tasarımına sahip olup modern ve şık bir tarzı vardır. Siyah renk detayıyla kullanıldığı alana şıklık katar. Üzerinde kontrol düğmeleri ve dijital ekran bulunur, bu da kullanımı kolaylaştırır. Ayrıca kompakt bir yapıya sahiptir, böylece mutfak tezgahınızda az yer kaplar. SCO-5056, kullanıcılara hem işlevsellik hem de estetik olarak memnun eden bir deneyim sağlar. Sağlıklı bir hayata adım atmak istiyorsanız ve aynı zamanda pratik tarifler uygulayıp lezzetli yemekler yemek niyetindeyseniz Sinbo Airfryer sizin için uygun seçenek olabilir. Bu ürünle kısa sürede birbirinden lezzetli yemekler pişirebilir, pek çok açıdan tasarruf sağlayabilirsiniz.

Öne Çıkan Sinbo SCO-5056 Airfryer Özellikleri

Sinbo airfryer modelinin mutfaklarınıza görsel anlamda bir güzellik katmanın yanı sıra kolaylık ve pratiklik kazandıran pek çok özelliği bulunur. Cihazdaki 4.5 litrelik geniş iç hazne, aynı anda daha fazla yiyeceği pişirmenizi sağlar. Ürün, az yağ kullanarak sağlıklı pişirme imkanı sunar. Yiyecekler, hava sirkülasyonu ve yüksek ısı kullanılarak çıtır çıtır hale getirilir. Kullanışlı model üzerinden istediğiniz pişirme sıcaklığını ayarlayabilirsiniz, böylece farklı yiyecekleri ideal şekilde pişirebilirsiniz. Üründe, pişirme süresini ayarlamak için kullanabileceğiniz bir zamanlayıcı işlevi bulunur. Cihaz, belirli bir zaman sonra kendiliğinden kapanır; güvenliği sağlar ve aşırı pişirmeyi önler. Hızlı bir şekilde ısınır, böylece daha kısa sürede pişirme işlemini başlatabilirsiniz. Çıkarılabilir ve yapışmaz iç hazne, temizliği kolaylaştırır. Ürün, mutfak tezgahınızda az yer kaplayan kompakt bir tasarıma sahiptir. Bu model ile kızartmanın yanı sıra ızgara, pişirme, ısıtma gibi farklı işlevler elde edilebilir. Her kullanımında farklı bir özelliğini deneyimleme fırsatı bulabileceğiniz ürünün kullanımı da pratiktir. Aşağıdaki adımları takip ederek ürünü hemen kullanmaya başlayabilirsiniz:

 

•  Fritözün üzerindeki kapağı açarak hazneyi çıkarabilirsiniz.

•  İlk kullanımdan önce ve her kullanımdan sonra hazne içinde temizlik yapmanız önemlidir.

•  Temizleme sonrasında hazneyi tekrar fritöze yerleştirerek kapağı kapatabilirsiniz.

•  Fritöze yiyecekleri yerleştirmeden önce cihazı ön ısıtma işlemi için istediğiniz sıcaklığa ayarlamanız önerilir. Kullanacağınız tarife veya yiyeceğe bağlı olarak tavsiye edilen sıcaklık değişebilir.

•  Hazırladığınız yiyecekleri fritöz haznesine yerleştirebilirsiniz. Yiyecekleri fazla doldurmadan ve birbirine yapışmayacak şekilde düzenlemeniz önerilir.

•  Fritözün kapağını kapatarak zaman ayarını yapabilirsiniz. Tarife veya yiyeceğe bağlı olarak önerilen pişirme süresini takip edebilirsiniz.

•  Ayarları tamamladıktan sonra fritözü çalıştırmak için uygun düğmeyi veya kontrolü kullanabilirsiniz.

•  Pişirme süresi tamamlandığında fritöz otomatik olarak durur. Dikkatlice kapağı açarak pişmiş yiyecekleri cihazdan çıkarabilirsiniz.

•  İşlemi tamamlamak için fritözün soğumasını bekletmeniz ve ardından temizlemek için kapağı açarak hazneyi çıkarmanız yeterlidir.

 

Avantajlı Kullanımıyla Sinbo SCO-5056

Son yıllarda neredeyse her evin mutfağında yer bulan Sinbo airfryerı kullanmanın pek çok açıdan avantajları bulunur. Sağlıklı beslenmenin yanında hem zamandan hem de yağ kullanımından tasarruf sağlayan söz ürün pek çok kişinin beğenisini kazanır. Yiyecekleri kızartırken daha az yağ kullanmanızı sağlar. Bu da daha az kalori ve yağ içeren sağlıklı yemekler elde etmenizi sağlar. Yiyeceklerinizi hava sirkülasyonuyla kızartır. Sadece kızartma değil; aynı zamanda ızgara, fırınlama, pişirme ve hatta ısıtma gibi çeşitli pişirme işlemlerini de gerçekleştirebilir. Bu da size daha fazla yemek seçeneği sunar. Cihaz, hızlı pişirme avantajı sağlar. Hava sirkülasyonu sayesinde yiyeceklerin homojen bir şekilde pişmesine yardımcı olur. Yağ kullanımının az olması nedeniyle temizlenmesi kolaydır. Çıkarılabilir parçaları, yıkayabilir veya bulaşık makinesinde temizleyebilirsiniz. Bu ürün sayesinde mutfakta istenmeyen kokuları önleyebilirsiniz. Sinbo marka airfyerın tüm bu avantajlarının yanı sıra sağlık için de avantajlı pek çok özelliği bulunur. Hem kendiniz hem de ailenizin sağlığını koruyabileceğiniz ve onların seveceği lezzetli yemekler pişirebileceğiniz bu ürünün sağlık açısından sağladığı faydalar ise şu şekildedir:

 

•  Airfryer, oldukça az miktarda yağ kullanarak çalışır. Pişirme için tipik olarak sadece birkaç çorba kaşığı yağ gerekir. Ancak tamamen yağsız şekilde de tercih edilebilir. Bu durum, yiyeceklerinizi daha az kalori ve doymuş yağ içeren bir şekilde hazırlamanızı sağlar.

 

•  Cihaz, yiyecekleri hava sirkülasyonuyla kızartır ve fazla yağ emilimini azaltır. Böylece yiyeceklerin hafif ve az yağlı olmasını sağlar.

•  Airfryer kullanmak, kızartılmış yiyecekleri sağlıklı bir şekilde hazırlamanızı sağlar.

•  Düşük sıcaklıkta ve kısa sürede pişirme yapmak, zararlı bileşiklerin oluşumunu azaltabilir.

•  Cihaz, yiyeceklerinizi hızlı bir şekilde pişirirken tazeliğini ve besin değerini korur. Sebzelerinizi, etleri veya deniz ürünlerini hızlı ve sağlıklı bir şekilde pişirebilirsiniz.

Sinbo SCO-5056 airfryer 4 5 L fritöz fiyatları birkaç faktöre bağlı olarak belirlenir. Bu noktada ilk olarak cihazın özellikleri ve fonksiyonları dikkat çeker. Üründeki kapasite, kontrol paneli, ayarlanabilir programlar ile sıcaklık ve zaman ayarları gibi özellikler fiyat üzerinde etki sahibidir. Üründe yer alan ek aparatlar da bu değer üzerinde değişime neden olabilir. Çıkarılabilir sepet gibi detaylar, kullanım aşamasında size pratiklik sağlayarak ön plana çıkar. Bu kısım, ürünü temizlerken de avantaj kazanmanıza yardımcı olur. Sinbo SCO-5056 airfryer 4 5 L fritöz kampanya dönemlerinde avantajlı fiyat seçeneğiyle dikkat çeker. Farklı zamanlarda yapılan kampanyalar sayesinde bütçenize dost bir alışveriş süreci yaşayabilirsiniz. Sinbo SCO-5056 airfryer 4 5 l fritöz indirimleri sayesinde kolayca satın alabileceğiniz bu ürünle birbirinden lezzetli yemekleri çok kısa sürede hazırlama imkanı bulabilirsiniz. Bu sayede mutfakta harcadığınız zamandan da tasarruf elde edebilirsiniz. Cihaz hakkında aklınıza takılan tüm detaylar için ürün yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu sayede bilinçli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Pratik ve sağlıklı yemek pişirmenin tadını çıkarabilirsiniz.

 

Sinbo Airfryer ile Hangi Yiyecekler Pişirilir?

Sinbo marka airfryer ile çeşitli yiyecekleri pişirebilirsiniz. Patates kızartması, tavuk, köfte, et ürünler, sebze, deniz ürünleri ve pasta gibi birçok seçeneği airfryer da hazırlayabilirsiniz.

 

Sinbo Airfryer Ne Kadar Yağ Tüketir?

Airfryer ile pişirme sırasında dilediğiniz miktarda yağ kullanabilirsiniz. Sağlıklı tarifler için cihaza ortalama 1 yemek kaşığı yağ eklemeniz yeterli olur.

 

Sinbo Airfryer Nasıl Temizlenir?

Airfryerın pişirme tepsisini ve sepeti çıkararak bunları ılık sabunlu suyla yıkayabilirsiniz. Cihazın dış yüzeyini ise nemli bir bezle silerek temizleyebilirsiniz.

 

Kurumsal Fatura
Kurumsal Faturaya Uygun. İncele

ÜRÜN KAMPANYALARI

  • 250 TL ve Üzeri Kargo Bedava (Satıcı Karşılar)
  • Kurumsal Satış
  • X
Bu satıcıya ait ürünler kurumsal faturalı alışverişe uygundur. Satıcının ürünlerini sepetinize ekledikten sonra kayıtlı kurumsal fatura adresinizi seçerek / yeni kurumsal fatura adresi oluşturarak alışveriş yapabilirsiniz. Sepetinizde kurumsal faturayla alışverişe uygun olmayan ürünler olması durumunda bireysel fatura ile alışverişinize devam edebilirsiniz

Yaşam Alanlarınızın Arama Motoru
Artık yaşam alanlarınızla ilgili aradığınız her şeyi bulabileceğiniz, muhteşem dekorasyon önerilerinde bulunan Trendruum.com’unuz var. Kullanıcılarına kolay ve güvenilir bir alışveriş imkânı sunan Trendruum, sektörünün ve kategorisinin lideri olan üreticileri ve tedarikçileri sizler için bir araya getiriyor. En kaliteli, sağlığa zararsız ürünleri en uygun fiyatlara sizlere sunabilmek için sıkı bir şekilde çalışan Trendruum, bu sayede en çok tercih edilen pazaryerlerinden biri olmayı başarabilmiştir. Hızlı teslimata olanak sağlayan depo hizmetleri, kullanıcıları ile empati kurarak sergilenen güler yüzlü hizmet anlayışı ile yaşam alanlarınızla ilgili tüm ihtiyaçlarınıza ücretsiz teslimat avantajımız ile cevap veriyoruz.


Modüler Mobilyanın Kullanışlılığı
Evinizde, ofisinizde ihtiyaç duyduğunuz her yerde Trendruum’un Modüler Mobilya modelleri var. Tredruum’un geniş ürün yelpazesi, alternatif renkleri ve sağlığa duyarlı ham madde kullanımı ile yaşam alanlarınıza hem ekonomik hem estetik hem de şık dokunuşlar yapabilirsiniz. Sıradan tasarımlardan uzak, kullanışlı mobilyalar üretmek için çalışan ekiplerimiz, nispeten dar alanları sizler için daha kullanışlı hale getirmektedir. Bu sayede size özel Minimalist Mobilya dekorasyonlarına imza atabilirsiniz.


Oturma Odanı Stiline Göre Dizayn Et
Birbirinden ünlü markaları bir araya getiren Trendruum.com’da oturma odanız için gerekli bütün detayları ve mobilyaları zevkinize ve ihtiyacınıza göre keyifle bulabilirsiniz. Göz alıcı, sıra dışı çizgilerin bulunduğu koltuk ve köşe takımlarını renk alternatifleri ile sizlere sunuyoruz. Kategori altında stilinize en uygun TV Ünitesi, Modern Orta Sehpa ve kullanışlı zigon sehpa modellerini seçerken ayrıca sizlere dinlenme imkânı sağlayan kişisel koltukların bulunduğu Berjer kategorisine de göz atabilirsiniz.


Konforun Kalite ile Buluştuğu Yer
Günün yorgunluğunun sona ereceği noktada Trendruum.com var. Konfor anlayışı, kesintisiz ve kaliteli uyku deneyiminde sektöre yön veren markaların ürünlerini listeleyen Trendruum, sağlıklı uykuyu sizlerle buluşturuyor. Uyku ürünleri arasında trend olan baza ve başlık modellerini alternatif renkler ile bir araya getirerek işlevselliğe şıklık katıyoruz. Bütçe dostu fiyatlar ve sıra dışı çizgiler taşıyan Yatak Odası Mobilyaları, Yatak Odası Takımları, şifonyerler ve karyolalar kategorilerimizde beğeninize sunuluyor.


Mutfak ve Banyoda Dağınık Görünüme Son
Ortak bir kullanım alanı olarak dağınık görüntülere en çok maruz kaldığımız yerler olan mutfaklar ve banyolar için çözümü Trendruum’da mutfak-banyo kategorisinde buluyorsunuz. Dar alanların hareket özgürlüğünüzü kısıtladığı noktalarda kolayca kullanabileceğiniz mutfak ve Banyo Dolapları, kullanışlı organizerler ve şık raflar en önemli yardımcılarınız olmaya hazır.

Cazip fırsatları kaçırmayın, abone olun!

Güncel kampanyalardan ilk siz haberdar olmak isterseniz hemen abone olun, Trendruum ayrıcalığı ile fırsatları kaçırmayın.